Rólunk

Nyomtatás

Vállalkozásunkat 1970-ben, egy dunántúli kisváros garázsában indítottuk el...

 

Édesapám, Tari István kézilabda edzőként a sport világában szerzett kapcsolatai révén elsősorban sportegyesületek igényeit elégítette ki, sportmezek számozásával, feliratozásával, sportzászlók és ajándéktárgyak gyártásával. Az ország több száz kisebb-nagyobb sportkörével illetve egyesületével állt kapcsolatban, mindenki kölcsönös megelégedésére. Jómagam már egészen kicsi gyermekként segítettem a munkában, szinte a műhelyben nőttem fel.

Mivel a rendszerváltozás után a gazdasági élet, és ezen belül a sport világa is átalakult, igyekeztünk a tevékenységi körünket olyan ügyfelek irányába is kiterjeszteni, akik nem a sportban érdekeltek.
Bővítettük a termékskálát is: asztali zászlókat, reklámtáblákat, nagyméretű lobogókat, öntapadókat, névjegyeket, meghívókat és még többféle reklámajándéktárgyat is készítünk.

1990-ben helyeztük át telephelyünket Budapestre, családi házunk alagsorának egyik helyiségébe, de idővel természetesen belaktuk az egész szintet. 1998-ban vettem át a vállalkozás irányítását, és (akkor még) fiatalos lendülettel fogtam a vállalkozás további fejlesztésébe, így minden évben sikerült egy lépéssel előrébb jutnunk. 2007-ben költöztünk a jelenlegi műhelyünkbe, amelyet jelenleg is fejlesztünk.

Rendszeresen látogatjuk a nemzetközi szakmai kiállításokat, hogy lépést tartsunk a szakma fejlődésével, és ügyfeleink részére elérhetővé tegyük a legújabb szakmai fejlesztések eredményeit.

Alapelvem, hogy a hosszútávú siker kizárólag az ügyfelek elégedettségén keresztül érhető el, kifogástalan minőséggel, megfizethető árakkal, gyors, pontos, udvarias kiszolgálással.

Remélem, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetem.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Tari Szabolcs

Joomla template freaks