GY.I.K.

Nyomtatás

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Igyekszünk a felmerült kérdésekre és igényekre mielőbbi és konkrét válaszokat adni. Ebben a menüpontban a leggyakrabban ismételt kérdéseket gyűjtöttük össze.

- Milyen határidővel dolgoznak?

Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni a megrendeléseket. Pontos határidőt a munka méretének ismeretében tudunk adni, de az átlagosnak mondható munkák általában egy héten belül elkészülnek. Ha extra sürgős feladatról van szó, a fizikai korlátokon belül mindent el fogunk követni, hogy teljesítsük, akár egy napon belül is.

- Nekem csak egy darab pólóra volna szükségem, azt is vállalják?

Természetesen elkészítünk 1 db-ot is, amennyiben Önnek sem probléma, hogy ez – a különböző technológiáktól függően – magasabb költséggel jár.

- Milyen formátumban küldjem a grafikát?

Vektoros fájl a legmegfelelőbb a gyártáshoz, CorelDraw programban dolgozunk alapvetően, így minden ebbe importálható formátum megfelelő. Pixeles képből (JPG, PNG, BMP) csak a nagyfelbontású verzió alkalmas érdemi munkára.

- Mi az a vektoros logo?

Azokat a fájlokat nevezzük vektorgrafikusnak, amelyben az adott grafika irányvonalakból (vektor) és nem képpontokból áll. Az ilyen grafika minőségromlás nélkül nagyítható. Jellemző fájlformátumai: EPS, AI, CDR, PDF.

- Sajnos nincsen vektoros grafikánk, csak egy JPG képünk, a honlapunkról.

Rossz minőségű, alacsony felbontású bitkép (JPG) alapján meg tudjuk rajzolni a vektorgrafikus fájlt, amelyet el is küldünk a megrendelőnek, hogy a későbbiekben tudja használni bármilyen nyomdai megrendelésnél.

- Hogyan adjam le a megrendelést?

A legegyszerűbben e-mailben, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mailcímre. Megrendelése elküldése előtt kérjük, ellenőrizze, hogy minden szükséges információt megadott e.

Köszönjük!

question

Joomla template freaks